Karizma v razredu (NLP za učitelje, 2. stopnja)


Postanite karizmatični učitelj, ki bo z ustreznimi neverbalnimi tehnikami in razumevanjem vedenjskih vzorcev pozitivno vplival na učence, učni proces, disciplino v razredu in na dobro komunikacijo ter odnose z učenci.


Vsebina


  • Kaj pomeni karizma v razredu in kako jo lahko dosežete.
  • Katere neverbalne trike je potrebno obvladati v razredu, da vas bodo učenci videli kot karizmatično osebo.
  • Kako razumeti različne vedenjske stile med otroki in kako se odzivati na njih.
  • Kako lahko različne tipe osebnosti pogledamo skozi model dveh kategorij in kako se vesti do učencev in sodelavcev ali staršev iz posamezne kategorije.
  • Kako lahko s preprostimi neverbalnimi in verbalnimi odzivi urejate skupinsko dinamiko v razredu in poskrbite za boljšo disciplino ter delovno vnemo.
  • Kateri elementi NLP (nevrolingvistično programiranje) nam pridejo lahko prav pri pozitivnem vplivu na učence.


Način dela


Celoten trening poteka izjemno praktično in izkustveno. Trener mag. Jani Prgić pojasni posamezen koncept, ga demonstrira in nato ga v obliki vaje udeleženci vnesejo v svoje vsakdanje delo.


Več o programih NLP v izobraževanju in šoli ter nevroznanosti pri poučevanju najdete na www.neuroeducation.si


KJEKDAJ ŠOLNINA
Žalec

po dogovoru

97 EUR + DDV


Mnenja udeležencev:


»NLP za učitelje oz. NLP Diploma v kombinaciji s Karizmo v razredu sta treninga, ki sta mi odprla povsem novo razumevanje dela z učenci. Jani Prgić je res izjemen trener in toliko, kot sem se naučila na teh dveh treningih, se še nisem naučila nikjer drugje. Toplo priporočam.« Simona, učiteljica na predmetni stopnji