Nevrolingvistično programiranje


DOSEŽITE OSEBNO IN POSLOVNO ODLIČNOST Z NEVROLINGVISTIČNIM PROGRAMIRANJEM


Nevrolingvistično programiranje je sodoben komunikacijski model, ki ga pri NLP Centru razvijamo tudi v smeri terapevtskega dela s klienti. Izvajamo tudi klinično hinpoterapijo, mediacijo, coaching in terapije ter svetovanja na osnovi NLP za posameznike, podjetja, šole in druge delovne organizacije. Po naših programih pridobite mednarodni certifikat zveze INLPTA.

NLP Center je del Svetovalno-izobraževalnega centra MI in je specializiran za izvajanje svetovalno-izobraževalnega dela s področja nevrolingvističnega programiranja in klinične hipnoterapije. Odlikuje nas poglobljeno delo na področju NLP, ki posega tudi na področje terapevtskega dela.

Vsi programi s področja nevrolingvističnega programiranja so izvedeni po standardih mednarodne zveze INLPTA.

 


Da lahko naši udeleženci med seboj ločijo različne metodologije, ki jih uporabljamo (Pozitivna disciplina, mediacija, NLP itd.), vse programe nevrolingvističnega programiranja izvajamo pod blagovno znamko NLP Center, center za nevrolingvistično programiranje in klinično hipnoterapijo. Tudi vrhunska gradiva, ki jih udeleženci pridobijo, so zaščitena pod blagovno znamko NLP Center. V izogib zamenjavam z drugimi izvajalci, ki uporabljajo enako ime brez vnaprejšnjega dogovora z nami, vas vabimo, da preverite, ali so gradiva in ponudbe, ki jih dobivate, dejansko pod našo blagovno znamko NLP Center, ki jo lahko prepoznate po logotipu NLP Center. Prav tako preverite, ali izobraževanja dejansko izvaja naš trener, mag. Jani Prgić.