8 KROGOV ODLIČNOSTI V ŠC ROGAŠKA SLATINA


8 krogov odličnosti ali Kaj uspešne ljudi dela uspešne?

 

Rogaška Slatina – Od ponedeljka. 30. 11., do srede, 2. 12. 2015, so na Šolskem centru Rogaška Slatina že deveto leto zapored izpeljali projektne dneve. Gre za sodobno obliko pouka in učenja, saj delo v tem času ne poteka po ločenih predmetnih področjih, temveč po tematskih delavnicah, ki jih za dijake pripravijo in moderirajo učitelji. V delavnico se dijaki prijavijo na osnovi lastnega interesa. Tako za nekaj dni na šoli padejo meje med običajnimi oddelki in predmeti, drug ob drugem in drug od drugega se učijo dijaki različnih letnikov in programov.

 

8krogov-rogaska

V delavnici Napake dišijo po uspehu, ki jo je moderirala prof. Metka Leljak, so dijaki preizkušali različne možne načine reševanja zastavljenega problema. Foto: ŠCRS

 

Osem krogov odličnosti

 

Letos so v času projektnih dni dijaki spoznavali 8 krogov odličnosti. Premišljevali so, kaj je potrebno, da ti v življenju uspe in kako to pri sebi razvijati. Več o tem preberite tukaj. (External link opens in new tab or windowhttp://scrs.si/novice/projektni-dnevi-2015-ali-kaj-uspesne-ljudi-dela-uspesne/)